Last ned prospekt
Meld interesse og last ned prospekt
Bygg B2 kommer for salg!
Dette er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt, med kort vei til sentrum og turområder. Nyt det behagelig liv i en helt ny leilighet med effektiv planløsning, privat balkong og inntil tre soverom.

Snart lanseres neste byggetrinn!
Last ned prospekt
BYGG B2 KOMMER FOR SALG!
Dette er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt, med kort vei til sentrum og turområder. Nyt det behagelig liv i en helt ny leilighet med effektiv planløsning, privat balkong og inntil tre soverom.

Snart lanseres neste byggetrinn!
Last ned prospekt
Alle bilder på denne siden er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.
SOLRIKE BALKONGER
SENTRAL BELIGGENHET
PRAKTISK & ROLIG
EGET TRIMROM
HOKKSUND STASJONSBY – ET BEHAGELIG LIV
Med gode kvaliteter, kort vei til sentrum og turområder vil Hokksund stasjonsby være et godt valg for deg som ønsker en splitter ny leilighet. Sentrum er en kort spasertur unna. Nærhet til jernbanen gjør at du kan reise på en enkel og effektiv måte.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Hokksund stasjonsby byr på alle muligheter i din umiddelbare nærhet. Parkering er lagt under bakken og gårdsrommet er bilfritt. Av den grunn vil området oppleves trygt og imøtekommende.
Velkommen til
EN BOLIG FOR DITT BEHOV
Boligområdet er utformet for å legge til rette for gode rom inne og ute. Leilighetene varierer i form og størrelse, noe som skaper et mangfoldig botilbud.

Planløsningene er effektive og fleksible for å kunne møte ulike behov. Hver enhet har sin private balkong som fungerer som en forlengelse av oppholdsrommet inne. Felles takterrasser gir muligheter for rekreasjon med sol og utsikt, mens gårds-rommet på bakkenivå består av skjermede grøntarealer med lekeplass og sittegrupper.
Boligene
BOLIGVELGER
Hokksund Stasjonsby
MED NÆRHET TIL ALT
Hokksund stasjonsby er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt med tilgang til en rekke service tilbud, samtidig som du er omgitt av flotte rekreasjonsmuligheter.

Bak Harakollen ligger idylliske Finnemarka med kilometerlange turstier om sommeren og like mange preparerte skiløyper på vinteren. For de som ikke lar seg friste av skogtur og spasertur langs elven så er det mulig å bare slappe av med en kopp kaffe på en av byens sjarmerende kafeer. Etter en bytur kan det være godt å trekke seg tilbake til sin private balkong eller benytte sameiets store felles takterrasse for å se på utsikten.
Beliggenhet
Fyll ut interesseskjema og last ned prospekt:
Mobil: 993 07 099
E-post: oh@austadeiendom.no
Mobil: 916 70 000
E-post: kjetil@conseptbolig.no
Ole Harald Austad
Kjetil Rusten
Har du noen spørsmål om Hokksund Stasjonsby?
TA KONTAKT MED OSS: