Oppdateringer
Vi gir deg oppdatering om prosjektet.
Velkommen inn

Hverdagsluksus i helt ny leilighet

Hokksund Stasjonsby vil bestå av totalt 111 nye leiligheter med tidsriktig og moderne arkitektur. Her kan du velge mellom en rekke ulike leilighetstyper - alt fra 2-roms på 38 m² til store 4-roms på 112 m² - hvilket skaper et mangfoldig og godt bomiljø.

Velkommen inn i din nye hverdag i Hokksund Stasjonsby! Lag middag til venner på ditt nye kjøkken, og ta en kopp kaffe på terrassen i kveldsbrisen.
LAST NED PROSPEKT
Hokksund Stasjonsby
Et URBANT KNUTEPUNKT
Hokksund Stasjonsby er det perfekte stedet for deg som vil bo sentralt med tilgang til en rekke servicetilbud. Prosjektet tilbyr innholdsrike boliger med bare en kort spasertur til sentrum og jernbanen.
Eget Trimrom
Tren når du ønsker
Til glede for alle i sameiet vil det bli etablert et trimrom i første etasje med alt du trenger for en god treningsøkt. Med kort vei til både trimrom og flotte turstier ligger alt til rette for en aktiv hverdag.


Arkitektonisk Kvalitet
Røft og urbant i møte med en lun stil
Bebyggelsen har en sterk identitet og et spennende arkitektonisk uttrykk. Boligene er organisert omkring et felles tun. Fasaden mot jernbanen og sentrum har et bymessig og røft preg med en kombinasjon av fasadeplater, tre, tegl og glass. Mot eksisterende boligbebyggelse og inn mot gårdsrommet har prosjektet en mer lun fremtoning, med bruk av trekledning på fasadene. Forskyvninger i bebyggelsen skaper ulike soner i gårdsrommet.
Nærområdet
Byen i Øvre Eiker
Hokksund ligger strategisk plassert mellom Drammen og teknologibyen Kongsberg, hvor områdene rundt er landlige og idylliske. Langs elven er det kilometervis med turstier som passer til sykkel og spaserturer. Du finner også et rikt og velorganisert fritidstilbud med blant annet fotball, håndball, skitrekk, svømmehall og friidrettsbane, og på kulturfronten finnes bibliotek, teater, kor og musikkorps for å nevne noe.
PÅ TOPPEN AV BYEN
Hver enhet har sin private balkong som fungerer som en forlengelse av oppholdsrommet inne. Felles takterrasser gir muligheter for rekreasjon med sol og utsikt, mens gårdsrommet på bakkenivå består av skjermede grøntarealer med lekeplass og sittegrupper.

Med både private og felles utearealer i umiddelbar nærhet får du her følelsen av å bo i en grønn oase.

Sjekk ut de gode solforholdene for din leilighet her!
GOD ROMFØLELSE
Store vinduer og planløsninger med åpne stue- og kjøkkenløsninger er med på å skape lyse og luftige arealer. Her er alt lagt til rette for å skape en atmosfære og stemning du vil føle deg hjemme i fra dag én.

Bruk av vannbåren varme og balansert ventilasjonsanlegg er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene blir levert med PlasmaMade luftfilter som gir et behagelig og sunt inneklima for store og små.

I tillegg vil du spare kostnader på vedlikehold i overskuelig framtid. Det er behagelig å tenke på at vedlikehold, snømåking og plenklipping kan overlates til andre. Viktigst av alt er det at alle leilighetene har gjennomtenkte, gode planløsninger og leveres med god utførelse og kvalitet.
Alle bilder på denne siden er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.
Gunstig boliglån
tilrettelagt for husbanklån
Kjøper du leilighet i Hokksund Stasjonsby er du garantert at alt er i forskriftsmessig stand.
Boligene selges med inntil 5 års reklamasjonsrett og du er sikret at dine rettigheter som kjøper blir ivaretatt etter Bustadoppføringslova.

Husbanken har blitt et kvalitetsstempel for nye boliger, og mange leiligheter i Hokksund Stasjonsby innfrir disse kvalitetskravene. Dette innebærer at du som kjøper i Hokksund Stasjonsby kan få muligheten til inntil 80% husbankfinansiering, til en rente som er under det vanlige banker kan tilby. Det tas forbehold om at Husbanken bevilger husbankfinansiering til prosjektet.
NÆRHET TIL ALT
Fra Hokksund kommer du deg enkelt dit du skal.
HOKKSUND
NOTODDEN
KONGSBERG
DRAMMEN
ASKER
SANDVIKA
HØVIK
SJØLYST
OSLO S
GARDEMOEN
REISETIDER FRA HOKKSUND MED TOG:
Hokksund – Drammen
Hokksund – Kongsberg
Hokksund –Asker
Hokksund – Sandvika
Hokksund – Oslo S
15 min
25 min
30 min
35 min
50 min
Left
Right
Alle bilder på denne siden er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.
Hokksund Stasjonsby
boligvelger
MELD DIN INTERESSE
Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet.
MELD DIN INTERESSE
Spørsmål? Ta kontakt med oss
Ole Harald Austad
Mobil: 993 07 099
E-post: oh@austadeiendom.no
Kjetil Rusten
Mobil: 916 70 000
E-post: kjetil@conseptbolig.no
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Close